***V.A €150,-FREE SHIPPING ONLY FOR THE Netherlands NL GRATIS VERZENDING V.A.€150 ***

Saskia Smit Art De winkel voor acrylic Pouring en kunstenaarsbenodigdheden

We are Rob and Saskia Smit,
We live in the Netherlands in Lage Zwaluwe.
We believe that being creative with colors is fun and relaxing.
Fluid art is a great way to express yourself and forget about your daily troubles. 
Everybody from young to old can be creative with this art form and make beautiful art.
Some do it professional and sell their art,  others want to enjoy theirselves and feel the calmness it will bring and the joy of making something beautiful.
Being around beautiful colors makes you happy, that's a proven fact.
Even professional health care takers use this art form to help their clients.
So we decided to bring American and Australian paint and pigments to Europe so we also can enjoy this beautiful products.
In our Dutch online store you can find all you need for Acrylic pouring, from pigments to acrylic paint, pouring cups, jars, mixing paddles, canvas, MDF, 3D shapes and of course Pouring medium from different brands.

We ship world wide.

Hallo, wij zijn Rob en Saskia Smit.
Wij wonen in Nederland, in Lage Zwaluwe.
Wij geloven dat het bezig zijn met kleuren leuk is en rustgevend.
Acryl gieten is een geweldige manier om bezig te zijn met mooie dingen te creëren om zo even je zinnen te verzetten van de dagelijkse (soms moeilijke) dingen die ons bezig houden. Het is ontspannend en motiverend.
Zelfs in de (Mentale) zorg hebben ze deze manier van ontspannen en creatief bezig zijn ontdekt.
Het is dan ook bewezen dat het bezig zijn met mooie kleuren goed is voor de rust in je hoofd.
Sommige mensen zijn professioneel kunstenaar die deze technieken gebruiken en verkopen hun kunst, anderen vinden het gewoon heerlijk om creatief bezig te zijn en om dan ook nog een prachtig kunstwerk te maken. Acrylgieten is voor jong en oud, iedereen kan het en er zijn vele manieren en technieken om iets te maken.
Op ons YouTubekanaal kun je vele videos vinden met uitleg hoe je kunt beginnen.
een paar jaar geleden hebben wij besloten om de prachtige Colourarte verf en pigmenten naar Europa te halen en niet snel daarna volgde de Boom Gel Stain, zodat ook wij nu gebruik kunnen maken van deze spullen om de meest prachtige kunst te maken. Ook one Pebeoverf is uitermate geschikt voor deze techniek. Op onze Mediums pagina vind je vele mediums om je verf en pigmenten mee te mengen en ook spullen om cellen te creëren in je werk bijvoorbeeld.
Wil je voor het eerst beginnen dan raadt ik aan om eerst even op Youtube te gaan snuffelen om zo met je eigen ogen te zien hoe je bv de verf moet mengen.

In onze online winkel kunt u alles vinden voor Acrylic Pouring, oftewel Acryl gieten. Van pigmenten tot Acrylverf, van split cup bekers tot bakjes, roerstaafjes, canvas, MDF 3D vormen, Pouring medium en nog veel meer.

Find us here on  Facebook

Find us here on Youtube

Find us here on Instagram

Find us here on Pinterest