Purely Pigments is de ultieme oplossing voor kunstenaars die op zoek zijn naar permanente kleuren met uitzonderlijke lichtechtheid. GEEN vervaging of dofheid meer na verloop van tijd. Onze pure lichtvaste pigmenten van kunstenaarskwaliteit, geen kleurstoffen, zorgen voor een lange levensduur en briljante levendige kleur. Werk met gemak en vertrouwen, in de wetenschap dat uw kunstwerken mooi en nauwkeurig blijven. Of je nu epoxy aan het kleuren bent, experimenteert met giettechnieken, textuurkunst maakt of met acrylmediums werkt, Purely Pigments is de perfecte metgezel voor al uw kunst projecten.
Purely pigments zijn sterk geconcentreerd, u heeft dus maar 1 of 2 druppels nodig om bv uw pouring medium te kleuren of om bv uw iriserende pigmenten een mooie kleur te geven. Laat eens een druppel vallen in een glas water en u maakt prachtige aquarelachtige schilderijen waarbij u gebruik kunt maken van mooie transparante lagen.
Kortom, Purely pigments is geen gewone acrylinkt maar veel sterker.
Videos zullen binnenkort volgen.

BELANGRIJK: GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK,ONGEVEER 5 MINUTEN

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en staan klaar om u de perfecte oplossing te bieden. We weten dat het handhaven van de ideale consistentie en kleurintegriteit een uitdaging kan zijn. Verffabrikanten adviseren om acrylverf- of tubeverf niet meer dan 20% te verdunnen. Als u deze drempel overschrijdt, kan de kleurintegriteit niet worden gegarandeerd. Als fluid art kunstenaars overschrijden we deze limiet echter vaak door onze kleuren tot 60-70% te verdunnen om de gewenste consistentie te bereiken. Het is ontmoedigend als je prachtige, levendige, natte kleuren hun glans verliezen en dof worden nadat ze zijn opgedroogd. We hebben uitspraken gehoord als "Ik hoop dat het zo droogt", "Het rood was zo mooi toen het nat was, wat gebeurde er met de kleur nadat het was opgedroogd?", en "Waarom zien de kleuren er dof uit nadat ze zijn opgedroogd?" van collega-fluidkunstenaars zoals jij. Daarom zijn we blij en trots om Purely Pigments te introduceren, de ultieme oplossing voor uw kleurdilemma. Met Purely Pigments kunt u met slechts een paar druppels de levendigheid en intensiteit van uw kleuren in uw verfgieten herstellen. Stel je voor dat je 5000% meer verzadigde kleuren hebt dan welke tube verf dan ook, waardoor je “verloren” kleuren terug kunt toevoegen door je verf te verdunnen. NU kun je adembenemende kunstwerken maken die er echt uitspringen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de integriteit van uw kleuren of de teleurstelling over dofheid na het drogen. Purely Pigments is er om uw vloeiende kunstprojecten te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw kleuren levendig en boeiend blijven, zelfs nadat ze zijn opgedroogd. Zeg vaarwel tegen onvoorspelbare resultaten en hallo tegen consistente, verbluffende resultaten.
Meng uw pouring kleuren zoals altijd en voeg enkele druppels purely pigments toe om de kleuren levering te houden.